technology

låten är skitbra men videon är vidrig därpå slutet när den där såsen eller vad det är kommer :s

dino

nu är lilladino förkyld! och han har feber oxå. han nyser och dricker inget så vi får tvinga i honom vatten med en liten typ spruta. lille stackaren!

felicia

nu är felicia hema! har saknat dig!<3

dino

nu är dino sjuk! vet inte vad han har men vi måste iallafall åka till doktorn. men jag troro och hoppas att det inte är nåt väre än lite feber.

grattis Nora!!

grattis på 15års dagen!
är just nu hemma hos Nora och vi har just ätit lunch och nu ska vi äta hennes tårta!!! mums!!!!!!

ses

imorgon åker jag till österrrike, så vi ses vänner! saknar er!! <3<3<3

-.-

hejsan
idag har jag inte hunnit göra så mycket än (klockan är ju inte så mycket) men jag har hunnit skutsa hem erika som sov över här och så har jag hälsat på farfars gravsten. och nu ska jag äta lunch snart.

igår var jag ute på Erikas landställe. jag badade i havet fasst det var så himla iskallt som det var. och jag kiommer inte bada i havet igen vid sånthär väder för det är inget jag rekommenderar!

puss

!!!

ushushUSH!!! hittade en äcklig liten tvestjärt i en låda som jag skulle öppna! det är så jävla äckligt!! det är fan det äckligaste djuret jag vet!!

.

nu sitter jag i Norrtälge med min farmor och vi har nyss fikat. Axel och Hugo och G har åkt hem oxå så det är bara jag här. ganska skönt i perioder.
men nu ska vi äta.
saknar dig<3<3 kom hem nu.


glass

hejsan! idag var jag med Elin och så köpte jag 5 glassar i en stor strut. många goda smaker. det blev 66kr och jag har inte ätit så stor glass förut. HAHAHAHHA!

den här bilden har jag redigerat aldeles själv


?

åh, helvetes, jag kan inte fixa min design. när man har fixat den och trycker på spara så kommer det upp nånting där det står att man måste uppdtera webbläsaren. någon som vet vad det är??

?

någon som vet vad märket på friis och sompany väskorna betyder? jag ser det jätteofta typ på parfymen här:

och på väskorna som sagt och om ni ser på vänner så finns ett sånt där på väggen, och sen är det tydligen något scoutmärke oxå...


.

idag var jag ett litet tag i solna centrum och köpte en bikini. jag hr redan en men den är inte så bra att sola i för man får stora ränder. sen köpte jag oxå en liten parfym och ett nagellack, underkläder m.m.

annars har jag inte gjort mycket alls idag. bakat en cheesecake.

och idag åker Nora till england och felicia till göteborg, kommer att sakna er!


RSS 2.0