;P klippt håret

förlåt att jag aldrig skriver då är det ju inte ås konstigt att folk inte kommenterar.

jag har klippt mitt hår btw

före:


efter:

jag vet att bilderna inte är dom finaste men ni får se mitt hår. men jag har plattat det här på nedersta bilden och inte på översta

tiger<3<3 :'(

jag hörde att stackars lilla tiger är död! jag blir värkligen jätteledsen av det. stackars emilia och alla och stackars tiger blev bara ett år!

jag gillade tiger... :'(

jag vill inte gå till skolan nu

men nu måste jag gåå.............ööööö

dååååligt inlägg

hejsan, nu hinner jg egentligen inte skriva nåt för jag ska till skolan om...14min. eller kanske 20, jag hinner iallafall. igår var jag i norrtälge och firade min kusin Erika. som fyller 12. och idag blir det bara skola och det är ju så sorgligt. jag vill ha lov fortfarande. alltid. efter skolan ska jag träffa Elin och Felicia. åh vad tråkigt inlägg. jag ville bara hålla mig lite uppdaterad så jag ska försöka skriva varje dag  även fasst det blir dåligt. det här blev ju inte så bra men ni har nåt att läsa iallafall. och att kommentera! puss<3

"you are perfect because you are not"

idag var jag i stan och köpte 2 nagellack och ett linne från top shop. odd molly har börjat göra tvålar och body lotion och sånt oxå så då köpte jag ett lip balsam oxå som är välgidt fint och skönt att ha på läpparna, ganska dyrt men et är det värt. 


kom igen!

seriöst, kommentera, jag blir arg

aj

idag hade vi en väldigt skön dag i skolan. vi skulle haft svenska prov men läraren var sjuk så vi fick läsa hela dagen och på förmiddagen var alla i solna centrum och lånade böcker (jag hade inget kort) och ingen lärare var i rummet helle så man kunde göra lite vad man ville, haha. sen slutade jag vid 2 och tog min cykel och cyklade hem. jag måste cykla varje dag, jag får inget busskort än, suck.

iallafall. sen ringde Nora mig och undrade om jag var hemma. och medans jag pratade med henne så cyklade jag, och sen kom ett farthinder, ett litet gupp altså, och så ramlar jag och ajajaj det gjorde ont! och jag fick ett stort blodigt skrapsår på knät och hade sönder mina strumpbyxor. sen var det nån sur gubbe som sa "du kanske borde koncentrera dig på cyklandet istället.." 

mm, tack för hjälpen..

och sen som pricken över i så klättrede en liten vidrig spidel över mitt ben.

sen åkte jag till stan med Nora och hennes kompis Katarina. jag kunde tyvär inte köpa nåt för jag hade bara 50 kr, men ett par pommes frites på mcdonalds blev det haha XD


den är så gullig

speedy gonzales XD så gullig tycker jag

idag:


fler bilder

och så har jag några bilder från nån väcka sen eller något när jag träffade felicia. jag tog bilder då men kunde inte lägga in så jag gör det nu istället

hahahhahahaahhaha det här gänget vill man inte möta på stan XD eller vad var det du sa?

bilder

nu ska jag lägga in några bilder från min telefon.

från idag

kommentera

nu är det ingen utom felicia som kommenterar

nu ringde 8:5s mentor som inte visste att jag hade slutat :s

kommentera lite mer!!

tackhej

skola idag :(

idag var det första riktiga dan i nya skolan (igår hade vi bara en timme) och det gick ju bra utom att man bara vill gå hem och ha lov igen! och så var det ju det att jag försov mig så jag vaknade en kvart innan jag skulle gå. jävla otur. men jag ville inte komma sent första dan så jag åt inget till frukost och cyklade snabbt som fan. och jag kom i tid.

och nu äa jag skit hungrig!!

hejdå.

ny skola

nu ska jag om 5 min åka till min nya skola som börjar idag. fy fan vad jag inte vill gå i skolan!!!! JAG VILL HA SOMMMARLOV!!!!!!!!!!!!!! men vi får hoppas att vittra är bra då :)
jag ska cykla dit -.- så igår fick jag se vägen jag skulle åka och den har jag typ glömt :S  hoppas jag får ett busskort snart då så jag inte behöver cykla hela året. åh vilket dåligt inlägg idag. ska lägga in biler på dino, eller nej föresten det hinner jagg inte! får bli det sen då för nu måste jg gå! puss

ung08

jag ser helt sjuk ut så jag får en stor orange boll

 för ansiktet
sen började regna  så vi gick hem

felicia <3


sommarstuga

nu har jag kommit hem igår från min farmors sommarstuga. där var det ju ganka tråkigt men det var ju en brygga och vatten direkt vid huset så man kunde ju sola och bada och åka i en liten gummibåt med axel och hugo. idag skulle jag ha åkt och badat med familj men sen skulle jag träffa nora fasst då var hon påväg till sandhamn och amilj hade redan åkt så då fick jag gå till heidi. vad gör felicia idag? kanske vi kan träffas senare? du svarar inte på telefon. och det gör inte nora heller btw. men nu ska jag åka till tyresö. ska nog inte sitta i solen och bada så mycket för jag är väldigt förkyld... jobbigt att vara det på sommaren. blir ju altid sjuk. 

puss och kram, vi ses sen <3


ulriksdahl

jag ser ut som en mupp haha

du ser ut osm ett havsdjur XD


dino

nu dricker dino vatten igen!! blir så glad av det för det var så hemskt när jag var tvungen att hålla fasst honom och tvinga i honom vatten. han hatar nog mig för det... men nu blir han snart frisk!

Grattis axel!

idag fyller min lillebror Axel 7 år! grattis!
idag har det inte hänt mycket.. först var det min farmor ochkusin som kom. sen kom annikas föräldrar.
jag satt mäst på mitt rum opch hade tråkigt, haha. på eftermiddagen hoppade jag lite studsmatta.
justdet idag var det ju pride oxå i stan. de flästa gick ju till det.
jag hade oxå gått om inte axel fyllde år.
nu har jag ätiti middag nyss.
fan jag måste seriöst ta bort den här bloggen...

RSS 2.0